Donateur worden

ALLEEN KUN JE VEEL, MAAR SAMEN KOM JE VERDER

Dank in het vertrouwen dat je ons geeft en dat je donateur wilt worden. Om te zorgen dat iedereen erbij hoort, heb je elkaar nu eenmaal nodig.


Stichting BCBrabant is een organisatie die volledig draait op de kracht van sponsoren, donateurs en vrijwilligers. Dankzij deze helden dragen we een steentje bij aan het ondersteunen van de mensen die ook deel uitmaken van onze samenleving.


De ANBI status helpt ons bij financiële ondersteuning.  Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting onder bepaalde voorwaarden van de belastingdienst. Meer info vind je op de site van de belastingdienst.  Iedere donatie is welkom. Structuerele giften zijn belastingtechnisch heel aantrekkelijk. We komen graag bij u langs om dit te bespreken. Ons rekeningnummer is NL92 RABO 0329 2113 82 tnv Stichting BCBrabant. Voor vragen kunt te bellen naar onze coördinator Mart van Diesen, zijn telefoonnumer is 0641655416


Om een deel van onze kosten te kunnen financieren hebben we een zakelijk netwerk opgericht met de naam B-success. Ondernemers brengen we samen met het netwerk B-success. Met je donatie steun je de activiteiten van stichting BCBrabant. Neem contact op met onze coördinator Mart van Diesen, zijn telefoonnummer is 0641655416.


Voor slechts € 14,95 per maand ben je al donateur voor een jaar. Iedere bijdrage valt onder de regels van de ANBI status. 


Neem vandaag nog met ons contact op !


.

NETWERK B-SUCCESS


B-success is een tool om ondernemers te helpen aan meer omzet.


Deelnemer zijn van het netwerk B-success is interessant voor iedere ondernemer. Je legt niet alleen gemakkelijk verbindingen, maar je maakt en krijgt aanbevelingen van andere ondernemers.


De mogelijkheden:


  • Een eigen uitgebreid persoonlijk profiel
  • De mogelijkheid om aanbevelingen te geven en te ontvangen
  • Het stellen van zoekvragen
  • Een overzicht van de zakelijke meetings in de regio

 


De kosten zijn slechts  € 14,95 per maand en aftrekbaar onder de condities van de ANBI status .