Doelen stellen

 

DOELEN STELLEN

 

Omschrijving training

 

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het stellen van doelen leidt tot betere resultaten. Het uitgangspunt is dat wanneer je jezelf een doel stelt, je meer je best gaat doen om dat doel te bereiken.

 

In deze 2 daagse training leer je doelen stellen. Je gaat aan de slag met een eigen doel die je graag zou willen bereiken. Op de eerste dag leer je handvatten hoe je een doel goed kan formuleren. Vervolgens ga je aan de slag om je doel goed uit te werken. Aan het eind van de tweede dag is het doel dat je je persoonlijk doel hebt uitgewerkt.

 

 

Doelgroep

De workshops zijn toegankelijk voor iedereen..

De basis

Bewust zijn van waar je invloed op hebt en waar je geen invloed op hebt en het hebben van vaardigheden om je invloed te verhogen, om beter grip te krijgen op de situatie, maakt het werk een stuk aangenamer. Vaardigheden aanleren die je invloed kunnen vergroten en je ook nog eens rust kunnen geven zodat het plezier niet wordt ontnomen.

Deze workshop begint om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur.

 

 

Praktische informatie

 

  • Workshops worden gegeven van 10.30 - 16.00 uur.
  • Inloop vanaf 10.15 uur.
  • De locatie is Dijk 7 in Eersel. Het kan zijn dat een organisatie iets wil organiseren voor hun vrijwilligers en dat ze dat op hun locatie willen doen. U wordt dan ge├»nformeerd via deze organisatie.
  • Kosten worden op iedere pagina weergegeven
  • Koffie, thee en water wordt voor gezorgd.