Familiezorg, wat houdt dat in

Praktische informatie

 

  • Deze workshop wordt gegeven van 10.30 - 16.00 uur.
  • Inloop vanaf 10.15 uur.
  • De locatie is Dijk 7 in Eersel. Het kan zijn dat een organisatie iets wil organiseren voor hun vrijwilligers en dat ze dat op hun locatie willen doen. U wordt dan ge├»nformeerd via deze organisatie.
  • Kosten worden op iedere pagina weergegeven
  • Koffie, thee en water wordt voor gezorgd.

 

 

 

FAMILIEZORG, WAT HOUDT DIT IN

 

Omschrijving training

 

Het systeem binnen een gezin kan wel eens verstoort worden door omstandheden. Door het wegvallen van een ouder of dat een ouder in plaats van een verzorgende rol een zorgende rol heeft gekregen. In plaats van het oudste kind heeft een jonger kind zich gepositioneerd als degene die de taken van het oudere kind op zich neemt. Het kunnen allemaal invloeden zijn waardoor het systeem verstoort kan worden. Soms leiden die tot felle ruzies. In deze workshop krijg je uitleg wat de invloeden zijn en leer je inzicht te krijgen op deze invloeden.

 

Doelgroep

De workshops zijn toegankelijk voor iedereen..

De basis

Bewust zijn van waar je invloed op hebt en waar je geen invloed op hebt en het hebben van vaardigheden om je invloed te verhogen, om beter grip te krijgen op de situatie, maakt het werk een stuk aangenamer. Vaardigheden aanleren die je invloed kunnen vergroten en je ook nog eens rust kunnen geven zodat het plezier niet wordt ontnomen.

Deze workshop begint om 10.30 uur en duurt tot 16.00 uur.