Hypnose in één dag

Praktische informatie

 

  • Deze workshop wordt gegeven van 10.30 - 16.00 uur. Inloop vanaf 10.15 uur.
  • De locatie is Dijk 7 in Eersel. Het kan zijn dat een organisatie iets wil organiseren voor hun vrijwilligers en dat ze dat op hun locatie willen doen. U wordt dan geïnformeerd via deze organisatie.
  • Kosten worden op iedere pagina weergegeven
  • Koffie, thee en water wordt voor gezorgd.

 

 

 

HYPNOSE IN ÉÉN DAG

 

Omschrijving training

 

Zonder dat we er zelf vaak erg in hebben verkeren we in een vorm van Hypnose. Hypnose is niks meer dan een toestand van diepe ontspanning van lichaam en geest. Je herkent het vast wel dat je geconcentreerd een boek aan het lezen bent waardoor je de wereld om je heen vergeet. Maak kennis met eeuwenoude fenomeen.

 

In deze dagworkshop ontdek je de kracht van Hypnose. Je gaat zelf aan de slag of besluit of je het afstand gaat bekijken. Jij bepaalt hoe je deze dag beleeft.

 

Doelgroep

De workshops zijn toegankelijk voor iedereen.

De basis

Bewust zijn van waar je invloed op hebt en waar je geen invloed op hebt en het hebben van vaardigheden om je invloed te verhogen, om beter grip te krijgen op de situatie, maakt het werk een stuk aangenamer. Vaardigheden aanleren die je invloed kunnen vergroten en je ook nog eens rust kunnen geven zodat het plezier niet wordt ontnomen.

Deze workshop begint om 10.30 uur en duurt tot 16.00 uur.