Tientjesacademie

 

 

TIENTJESACADEMIE

 

Welkom bij JouwAcademie het netwerk van maatschappelijk professionele trainers en coaches.

 

JouwAcademie is een platform van trainers en coaches die ervaren en gediplomeerd zijn. Hierdoor ben jij verzekert dat je goede kwaliteit krijgt.

 

Alle trainers zijn maatschappelijke ondernemers en geven een deel van de opbrengst weg aan de stichting BCBrabant. Dit is met een financiële ondersteuning of in natura.

 

JouwAcademie, de naam zegt het al. Jij bepaalt hoe je wil groeien en wat je wil leren. Het doel is mensen te ondersteunen om hun zelfredzaamheid te versterken en te vergroten. Soms heb je gewoon wat handvatten nodig om te bereiken wat je wil. Opkomen voor jezelf en jouw gewenste resultaten bereiken valt niet altijd mee. Of het nu gaat om een tafelgesprek, voor je werk of je persoonlijke groei. Wij kunnen je daarbij helpen.

Doelgroep

De workshops zijn voor iedereen bereikbaar.

De basis

Bewust zijn van waar je invloed op hebt en waar je geen invloed op hebt en het hebben van vaardigheden om je invloed te verhogen, om beter grip te krijgen op de situatie, maakt het werk een stuk aangenamer. Vaardigheden aanleren die je invloed kunnen vergroten en je ook nog eens rust kunnen geven zodat het plezier niet wordt ontnomen.

De workshops duren beginnen om 19.30 uur en duren tot 22.00 uur.

De workshops

Dagworkshops

Er zijn ook dagworkshops met specifieke thema's.

Aanvang 10.00 uur tot 16.00 uur. Inclusief lunch.

 

 

 

Praktische informatie

 

 

  • Workshops worden gegeven van 19.30 - 22.00 uur. Inloop vanaf 19.15 uur.
  • Koffie, thee en water wordt voor gezorg.