Waar heb ik invloed op en hoe kan ik die op een positieve manier inzetten

 

WAAR HEB IK INVLOED OP EN HOE KAN IK DIT OP EEN POSITIEVE MANIER INZETTEN

 

Omschrijving training

 

Mensen worden mondiger en geven meer hun eigen grenzen aan. Dit leidt vaak tot discussies. Maar je komt met een doel en dan is het wel handig dat je je doel kunt bespreken. Je zal het ongetwijfeld fijn vinden dat de ander meebeweegt in jouw gewenste richting. Hiervoor zal je bewust moeten zijn waar je invloed op hebt en hoe je deze invloed kunt inzetten.

 

In deze 4 daagse training leer je in stappen inzicht te krijgen in de ander en de invloed van positief beïnvloeden. Je zal merken dat deze aanpak jou helpt om minder stress in je werk te krijgen.

 

Doelgroep

Deze training zijn toegankelijk voor iedereen..

De basis

Bewust zijn van waar je invloed op hebt en waar je geen invloed op hebt en het hebben van vaardigheden om je invloed te verhogen, om beter grip te krijgen op de situatie, maakt het werk een stuk aangenamer. Vaardigheden aanleren die je invloed kunnen vergroten en je ook nog eens rust kunnen geven zodat het plezier niet wordt ontnomen.

Deze training begint om 10.30 uur en duurt tot 16.00 uur.

Opbrengst

De netto- opbrengst gaat naar het Huis van Zelfredzaamheid

 

 

 

 

 

 

 

Praktische informatie

 

  • Deze workshop wordt gegeven van 10.30 - 16.00 uur. Inloop vanaf 10.15 uur.
  • De locatie is Dijk 7 in Eersel. Het kan zijn dat een organisatie iets wil organiseren voor hun vrijwilligers en dat ze dat op hun locatie willen doen. U wordt dan geïnformeerd via deze organisatie.
  • Kosten worden op iedere pagina weergegeven
  • Koffie, thee en water wordt voor gezorg.