Ons rekeningnummer is NL92 RABO 0329 2113 82 tnv Stichting BCBrabant. We gaan ervoor om werk met mantelzorg goed onder de aandacht te brengen en daarvoor is jouw financiele steun hard nodig. 


Stichting BCBrabant is een organisatie die volledig draait op de kracht van sponsoren, donateurs en vrijwilligers. Dankzij deze helden kunnen we werkgevers en werkende mantelzorgers ondersteunen in het aanbieden van goede betaalbare  workshops, aanschuiven aan beleidstafels om de combinatie werk met mantelzorg onder de aandacht te brengen, het geven van presentaties en het ondersteunen van werkende mantelzorgers en werkgevers in het maken van een mantelzorgbeleid. 

 

De ANBI status helpt de stichting BCBrabant bij financiële ondersteuning. Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting onder bepaalde voorwaarden van de belastingdienst. Meer info vind je op de site van de belastingdienst.  Iedere donatie is welkom. Structurele giften zijn belastingtechnisch heel aantrekkelijk. We komen graag bij je langs om dit te bespreken.


Voor elkaar en met elkaar werken aan een duurzame samenleving, waar ruimte is voor vrije tijd en werkgeluk naast mantelzorg. Doe mee en maak deel uit van het netwerk B-success. Deze app ondersteunt werkende mantelzorgers in het maken van verbindingen met andere werkende mantelzorgers. De ANBI-status ondersteunt in de kosten van deelname. Met deze app kun je een persoonlijk profiel aanmaken, anderen aanbevelen en anderen kunnen jou aanbevelen. Daarnaast kun je een zoekvraag stellen, maar ook direct een vraag stellen aan een andere deelnemer. BCBrabant heeft deze app laten maken voor werkende mantelzorgers zodat ze direct met de stichting in contact staan voor het beantwoorden van hun hulpvraag. In de agenda komen alle activiteiten te staan die een relatie hebben met werk met mantelzorg.   

Vul onderstaand contactformulier in zodat we je profiel voor je klaar maken. Wijzigingen kun je zonder problemen achteraf nog aanbrengen.

 
 
 
 
 
Brabant mantelzorg
Logo Muzenval

Wordt ambassadeur en zet Werk met Mantelzorg mee op de kaart. Draag minimaal 10 deelnemers van de App aan en als beloning komt jouw logo hier ook te staan.

NETWERK B-SUCCESS

 

B-success is een tool om werkende mantelzorgers direct met ons in contact te komen met hun hulpvraag, maar ondersteunt hun ook in hun werkzaamheden en het vergroten van hun zakelijk netwerk.

 

Deelnemer zijn van het netwerk B-success is interessant voor iedere ondernemer. Je legt niet alleen gemakkelijk verbindingen, maar je maakt en krijgt aanbevelingen van andere ondernemers.

 

De mogelijkheden:

 

  • Een eigen uitgebreid persoonlijk profiel
  • De mogelijkheid om aanbevelingen te geven en te ontvangen
  • Het stellen van zoekvragen
  • Een overzicht van de zakelijke meetings in de regio

 

 

De kosten zijn slechts  € 15,- per maand en aftrekbaar onder de condities van de ANBI status .